VOITA KALASTUSMATKA

ARVONTA

VOITA KALASTUSMATKA ESPANJASSA
(ARVO n. 1600€)

Nyt on mahdollisuus voittaa elämäsi matka!
Sport Angler Finland järjestää talvikaudella kalastusmatkoja Espanjaan Lake Perchzillaan, missä isoimmat ahvenet ovat reilusti yli 3kg.

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistut kaikkien tilanneiden kesken yhden matkan arvontaan Lake Perchillaan, ahventen kalastuksen mekkaan!

Sport Anglers Finlandin kalastusmatka tarjoaa sinulle Toni Pohjalaisen johdolla opastetun kalastusreissun välineineen ja varusteineen, laadukkailla majoituksilla ja lentokenttäkuljetuksilla Espanjassa. Valtavia ahvenia, kulttuuria ja oppaana kalastusopas Toni Pohjalainen!

Katso alla olevalta videolta miltä Espanjan Perchzilla lakella näyttää tai lue siitä täältä

Find your own big fish story
Osallistu arvontaan tilaamalla uutiskirje alta

OSALLISTU ARVONTAAN – TILAA UUTISKIRJE

Täyttämällä oheisen lomakkeen osallistut 1600 €:n arvoisen opastetun kalastusmatkan arvontaan Perchzilla Lakella.

HUOMIO! Palkinnosta ilmoitetaan sähköpostitse ja puhelimitse (mikäli olet antanut puhelinnumerosi), joten nimen ja sähköpostin on oltava oikein kirjoitettuna.

3 + 7 =

Tuplaa mahdollisuutesi!

Hanki itsellesi ”kaksi arpalipuketta” – arvontaan osallistuminen edellyttää uutiskirjeen tilaamista, mutta voit tuplata mahdollisuutesi seuraamalla meitä vähintään yhdessä alla olevista sosiaalisen median kanavistamme. Mikäli nimesi löytyy sekä uutiskirjeen tilanneista että yhdestä some-kanavastamme, lisätään tiedosi arvontaan kahteen kertaan.

ARVONNAN EHDOT

 

Tämä arvonta on Sport Anglers Finland Oy järjestämä. Sovellettava lainsäädäntö on Suomen lainsäädännön mukainen. Kaikissa kysymyksissä, ottakaa yhteys sähköpostiin, info@sportanglers.fi – Kilpailu päättyy 19.12.2019.

Kilpailu on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille.

Osallistuminen kilpailuun on maksutonta. Osallistujan tulee täyttää ja lähettää arvontalomake. Palkinnon arvo on noin 1600 €. Hintaan sisältyy majoitus puolihoidolla, luvat, lentokenttäkuljetukset, kalastusopastus, sekä välineet ja varusteet. Lennot Espanjaan eivät sisälly palkintoon.

Voittaja arvotaan 20.12.2019. Palkinnon voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse, joten on tärkeää, että sähköpostiosoite on täytetty oikein. Jos tiedot eivät ole täytetty oikein tai joitain tietoja puuttuu, ei arvontaan osallistuminen ole pätevä. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista sivuillaan ja uutiskirjeiden kautta voittajan nimi.

Voittajalla on 15 vuorokautta aikaa vastata ja vahvistaa voitto. Voittaja ei voi enää määräajan jälkeen vastaanottaa palkintoa.

Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin virheisiin sekä oikeuden muuttaa näitä arvontaehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Arvonnan osallistujat hyväksyvät kilpailun järjestäjän tekemät päätökset, jotka koskevat kilpailun ajan, toteutuksen tai muiden seikkojen mahdollisia muutoksia. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hylätä osallistujan kilpailusta, mikäli osallistuja rikkoo kilpailun sääntöjä, huijaa tai yrittää muulla tavalla hankkia itselleen epäreiluja etuja taikka yrittää sabotoida kilpailua.

Voittajan valitsee raati, joka koostuu Sport Anglers Finlandin edustajista. Raadin päätöksistä ei voi valittaa.

Osallistumalla kilpailuun liittyy asiakas Sport Anglers Finlandin asiakasrekisteriin. Rekisteriä käytetään sähköiseen viestintään, suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin sekä vastaaviin selvityksiin. Jollei asiakas halua henkilötietojaan muodostuvan osaksi mainittua rekisteriä, pyydämme kohteliaasti ettei asiakas osallistu tähän arvontaan. Kilpailu on voimassa Suomessa.

OTA YHTEYTTÄ

14 + 5 =

Yksityiset

Tekeekö mieli vesille? Niin meidänkin! Ota yhteyttä, aloitetaan yhdessä reissun suunnittelu.

 040 510 2246
  toni@sportanglers.fi

Yritykset

Yhteistyö, sponsorointi, yritysmatkat - Sinä päätät. Parhaiten asioita saa eteenpäin ottamalla yhteyttä.

 044 715 0297
  antti@sportanglers.fi

Sport Anglers Finland Oy

Y-tunnus 2958748-2

Sumatie 15
37630 Valkeakoski

  info@sportanglers.fi

Pin It on Pinterest