Täsmäjigaus

Find your own Big fish story

 

Jigikalastus

SUOMI

 

Kilpakalastus

Opi ammattilaiselta

 

Kalastuskurssit Suomessa 2020

Ammattilaisen kyydissä opit

 

Yleistä kursseista

Sport Anglers Finlandin kalastuskursseilla pääset kalastusopas Toni Pohjalaisen kyytiin jossa opit kerrasta oikeat tekniikat. Kurssit sopivat kaikentasoisille kalastajille aloittelijasta ammattilaiseen. Kursseilla kalusto ja välineet ovat huippuluokkaa. Kurssit toteutetaan asiakkaat ja olosuhteet huomiden huolellisesti ja turvallisesti. Kaikki kurssimme on vuodelle 2020.

Täsmäjigauskurssi yksityisopetuksena

Todellinen isojen kalojen kalastustekniikan opettelu (Pelagic sharpshooting)

1 hengen reissu sisältää:

  • 1 henk eli yksityisopetuksena pienehköllä järvellä Wellmar37 veneellä missä Lowrancen huippuelektroniikka, Hds Live sarjan laitteet Active image ja Live Sight anturein
  • Vakuutukset
  • Kaikki välineet ja varusteet
  • Retkieväät

Hinta: 450 € (sis. ALV 10%)

2 hengen reissu sisältää:

  • 2 henk pienehköllä järvellä Wellmar37 veneellä missä Lowrancen huippuelektroniikka, Hds Live sarjan laitteet Active image ja Live Sight anturein
  • Vakuutukset
  • Kaikki välineet ja varusteet
  • Retkieväät

Hinta: 600 € (sis. ALV 10%)

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

TÄSMÄJIGAUSKURSSI 3hlö

Sport Anglers Finlandin täsmäjigauskurssilla pääset kiinni tähän todelliseen isojen petokalojen kalastustekniikkaan. Tuhansien tuntien täsmäjigauskokemus ja huippukalusto antaa sinulle pohjat viedä ennätyskalojesi koot aivan uudelle tasolle. Kalastusopas Toni Pohjalainen järjestää kursseja keväästä syksyyn valmiiksi ilmoitetuilla ajankohdilla ja paikoilla. Voit myös tilata täsmäjigauskurssin haluamaasi kohteeseen sekä kysyä aikoja yksityisopetukseen 1 ja 2 hengelle.

 

KURSSIN SISÄLTÖ

Täsmäjigauskurssit jatkuvat tulevalla kaudella monipuolisemmin kuin ikinä. Uusia kohteita avataan ja kursseja pidetään keväästä syksyyn.

Tällä kurssilla opit kalastustekniikan jolla tavoitetaan heittokalastajien ulottumattomissa olevat välivesissä saalistavat järviemme suurimmat kuhat ja hauet.

Lowrancen huippuelektroniikka maustettuna uudella LiveSight tekniikalla takaa että vedenalainen maailma avautuu aivan uudella tavalla.

Varaa paikkasi haluamallesi kurssille.

Kurssin hinta 250e/hlö sisältää kaikki välineet ja varusteet sekä retkieväät

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

Jigikalastuskurssi 4hlö

Jigikalastuskurssilla tutustutaan erilaisiin tekniikoihin mielenkiintoisilla vesistöillä koko avovesikauden ajan. Näillä kursseilla opit hyvät perusteet nostaa oma kalastuksesi aivan uudelle tasolle. Opit oikeat tekniikat ja niksit eri olosuhteisiin huippukalustolla ja välineillä. Kursseja pidetään ennalta ilmoittettuina ajankohtina sekä voit myös tilata kurssin haluamaasi kohteeseen. Riittää kun saavut paikalle, me hoidamme loput. Retkieväät kuuluvat hintaan.

Hinta 200e/hlö

 

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

Kilpakalastuskurssit 3hlö

Menestyvä kilpakalastus on kokonaisuus teknistä tekemistä, taktista osaamista, reagointia moniin asioihin ja tottakai tuuria. Sport Anglers Finlandin kilpakalastuskurssilla käydään läpi näitä kaikkia osa-alueita kuitenkin rennolla otteella. Tämä kurssi on erittäin hyödyllinen myös aloittelijoille ja vähemmän harrastaneille vaikka ei ikinä kilpailuihin tähtäisikään. Kurssilla käydään myös ns demokisa jonka voittajalle on palkinto!

Hinta 300e/hlö

 

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

FIND YOUR OWN BIG FISH STORY

TULEVAT KOHTEET

KARTOITAMME JATKUVASTI UUSIA KOHTEITA

Sport Anglers tietää että kalastaja tarvitsee toisinaan vaihtelua omaan kotijärveen, mutta tuntemattomaan on vaikea heittäytyä yksin. Kartoitamme jatkuvasti uusia tutkimattomia vesiä kaikkialta maailmasta. Reissuillamme on aina kohteeseen perehtynyt, Sport Anglersin oma kalastusopas Toni Pohjalainen joka auttaa sinua viemään kalastuksesi aivan uudelle tasolle.

Mikä on sinun unelmiesi kohde?

Kutkuttaako ajatus seikkailusta täysin eri mantereella? Löytyykö unelmien kohde kotinurkilta vai haluatko lähteä viikon mittaiselle seikkailulle Eurooppaan? Pakkaa kalastuskamat valmiiksi! Satamissa huhutaan jo, että Sport Anglers Finland on Espanjan ja kotimaan kohteiden lisäksi kasvattamassa opastettujen kohteiden määrää.

Mikäli olet jo käynyt kalastajien taivaassa, Suomessa tai ulkomailla - Muista merkitä meidät somessa reissukuvaasi tägillä #SAF tai #sportanglersfinland 

OTA YHTEYTTÄ

6 + 11 =

Yksityiset

Tekeekö mieli vesille? Niin meidänki! Ota yhteyttä, aloitetaan yhdessä reissun suunnittelu.

 040 510 2246
  toni@sportanglers.fi

Yritykset

Yhteistyö, sponsoroiti, yritysmatkat - Sinä päätät. Parhaiten asioita saa eteenpäin ottamalla yhteyttä.

 044 715 0297
  antti@sportanglers.fi

Sport Anglers Finland Oy

Y-tunnus 2958748-2

Sumatie 15
37630 Valkeakoski

  info@sportanglers.fi

Pin It on Pinterest