fbpx

Täsmäjigaus

Find your own Big fish story

 

Jigikalastus

SUOMI

 

Kilpakalastus

Opi ammattilaiselta

 

Kalastuskurssit Suomessa

Ammattilaisen kyydissä opit

 

KURSSIT 2020

Vuoden 2020 kalastuskurssien ajankohdat on nyt julkistettu ja kurssit myydään varausjärjestyksessä. Paikkoja on siis rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Opasvene ja elektroniikka on huikea: North Silver, Humminbird MEGA360, Garmin Livescope sekä Force ja Lowrance Live Sight kalastusopas Toni Pohjalaisen opastamana takaavat laadun.

Täsmä- ja heittokalastuskurssin voi varata ainoastaan soittamalla Toni Pohjalaiselle puh. 040 510 2246 tai spostitse toni@sportanglers.fi

HINTA: 190€/hlö (SIS.ALV 10%)

4hlö/kurssi

Kurssipäivät

Päivämäärä

Paikka

Kurssi

25.04

Kulo/Rautavesi

Täsmäkalastus

26.04

Kulo/Rautavesi

Kylmän veden heittokalastus

01.05

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

02.05

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

03.05

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

09.07

Keurusselkä

Täsmäkalastus

10.07

Keurusselkä

Täsmäkalastus

15.07

Vanajavesi

Täsmäkalastus/heittokalastus

23.07

Vankavesi/Näsijärvi

Täsmäkalastus/heittokalastus

24.07

Vankavesi/Näsijärvi

Täsmäkalastus/heittokalastus

13.08

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

14.08

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

31.08

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

01.09

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

02.09

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

03.09

Lohjanjärvi

Täsmäkalastus

Yleistä kursseista

Sport Anglers Finlandin kalastuskursseilla pääset kalastusopas Toni Pohjalaisen kyytiin jossa opit kerrasta oikeat tekniikat. Kurssit sopivat kaikentasoisille kalastajille aloittelijasta ammattilaiseen. Kursseilla kalusto ja välineet ovat huippuluokkaa. Jokainen kalastuskurssi toteutetaan asiakkaat ja olosuhteet huomiden huolellisesti ja turvallisesti. Kaikki kurssimme ovat vuodelle 2020.

Täsmäjigauskurssi yksityisopetuksena

Todellinen isojen kalojen kalastustekniikan opettelu (Pelagic sharpshooting)

1 hengen reissu sisältää:

 • 1 henk eli yksityisopetuksena pienehköllä järvellä Wellmar37 veneellä missä Lowrancen huippuelektroniikka, Hds Live sarjan laitteet Active image ja Live Sight anturein
 • Vakuutukset
 • Kaikki välineet ja varusteet
 • Retkieväät

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

HINTA: 450€ (SIS.ALV 10%)

2 hengen reissu sisältää:

 • 2 henk pienehköllä järvellä Wellmar37 veneellä missä Lowrancen huippuelektroniikka, Hds Live sarjan laitteet Active image ja Live Sight anturein
 • Vakuutukset
 • Kaikki välineet ja varusteet
 • Retkieväät

HINTA: 600€ (SIS.ALV 10%)

TÄSMÄJIGAUSKURSSI 3hlö

Sport Anglers Finlandin täsmäjigauskurssilla pääset kiinni tähän todelliseen isojen petokalojen kalastustekniikkaan. Tuhansien tuntien täsmäjigauskokemus ja huippukalusto antaa sinulle pohjat viedä ennätyskalojesi koot aivan uudelle tasolle. Kalastusopas Toni Pohjalainen järjestää kursseja keväästä syksyyn valmiiksi ilmoitetuilla ajankohdilla ja paikoilla. Voit myös tilata täsmäjigauskurssin haluamaasi kohteeseen sekä kysyä aikoja yksityisopetukseen 1 ja 2 hengelle.

 

KURSSIN SISÄLTÖ

Täsmäjigauskurssit jatkuvat tulevalla kaudella monipuolisemmin kuin ikinä. Uusia kohteita avataan ja kursseja pidetään keväästä syksyyn.

Tällä kurssilla opit kalastustekniikan jolla tavoitetaan heittokalastajien ulottumattomissa olevat välivesissä saalistavat järviemme suurimmat kuhat ja hauet.

 

 • Kaikki välineet ja varusteet
 • Lowrancen huippuelektroniikka maustettuna uudella LiveSight tekniikalla takaa että vedenalainen maailma avautuu aivan uudella tavalla.
 • Retkieväät

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

HINTA: 250€/hlö (SIS.ALV 10%)

Jigikalastuskurssi 4hlö

Jigikalastuskurssilla tutustutaan erilaisiin tekniikoihin mielenkiintoisilla vesistöillä koko avovesikauden ajan. Näillä kursseilla opit hyvät perusteet nostaa oma kalastuksesi aivan uudelle tasolle. Opit oikeat tekniikat ja niksit eri olosuhteisiin huippukalustolla ja välineillä. Kursseja pidetään ennalta ilmoittettuina ajankohtina sekä voit myös tilata kurssin haluamaasi kohteeseen. Riittää kun saavut paikalle, me hoidamme loput. Retkieväät kuuluvat hintaan.

 

HINTA: 200€/hlö (SIS.ALV 10%)

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

Kilpakalastuskurssit 3hlö

Menestyvä kilpakalastus on kokonaisuus teknistä tekemistä, taktista osaamista, reagointia moniin asioihin ja tottakai tuuria. Sport Anglers Finlandin kilpakalastuskurssilla käydään läpi näitä kaikkia osa-alueita kuitenkin rennolla otteella. Tämä kurssi on erittäin hyödyllinen myös aloittelijoille ja vähemmän harrastaneille vaikka ei ikinä kilpailuihin tähtäisikään. Kurssilla käydään myös ns demokisa jonka voittajalle on palkinto!

HINTA: 300€/hlö (SIS.ALV 10%)

Kurssiaikataulu 2020

Tulossa myöhemmin!  Pysy kuulolla

Lahjakortti

Tilaa lahjakortti emännälle, ystävälle tai vaikka eläkkeelle jäävälle työkaverille - sopii kaiken ikäisille kokemustasoon katsomatta.

Lahjakorttia voi hyödyntää mihin tahansa Sport Anglers Finland Oy:n palveluun. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta.

Kortti on valmistettu tyylikkäästä mustasta pahvista, pohjalla hohtaa tyylikäs topografia ja tekstit ovat kultafolioitu. Toimitetaan Sport Anglers tyyliin mustassa kirjekuoressa. Muista läheistäsi tyylikkäästi.

Lahjakortit löydät meidän verkkokaupasta. 

FIND YOUR OWN BIG FISH STORY

TULEVAT KOHTEET

KARTOITAMME JATKUVASTI UUSIA KOHTEITA

Sport Anglers tietää että kalastaja tarvitsee toisinaan vaihtelua omaan kotijärveen, mutta tuntemattomaan on vaikea heittäytyä yksin. Kartoitamme jatkuvasti uusia tutkimattomia vesiä kaikkialta maailmasta. Reissuillamme on aina kohteeseen perehtynyt, Sport Anglersin oma kalastusopas Toni Pohjalainen joka auttaa sinua viemään kalastuksesi aivan uudelle tasolle.

Mikä on sinun unelmiesi kohde?

Kutkuttaako ajatus seikkailusta täysin eri mantereella? Löytyykö unelmien kohde kotinurkilta vai haluatko lähteä viikon mittaiselle seikkailulle Eurooppaan? Pakkaa kalastuskamat valmiiksi! Satamissa huhutaan jo, että Sport Anglers Finland on Espanjan ja kotimaan kohteiden lisäksi kasvattamassa opastettujen kohteiden määrää.

Mikäli olet jo käynyt kalastajien taivaassa, Suomessa tai ulkomailla – Muista merkitä meidät somessa reissukuvaasi tägillä #SAF tai #sportanglersfinland 

OTA YHTEYTTÄ

7 + 10 =

Yksityiset

Tekeekö mieli vesille? Niin meidänkin! Ota yhteyttä, aloitetaan yhdessä reissun suunnittelu.

 040 510 2246
  toni@sportanglers.fi

Yritykset

Yhteistyö, sponsorointi, yritysmatkat - Sinä päätät. Parhaiten asioita saa eteenpäin ottamalla yhteyttä.

 044 715 0297
  antti@sportanglers.fi

Sport Anglers Finland Oy

Y-tunnus 2958748-2

Sumatie 15
37630 Valkeakoski

  info@sportanglers.fi

Virallinen yhteistyökumppani

Pin It on Pinterest