fbpx
+358 40 510 2246 info@sportanglers.fi

Täsmäjigaus

Find your own Big fish story

 

Jigikalastus

SUOMI

 

Lahjakortit

Anna lahjaksi elämys

 

Kalastuskurssit Suomessa

Ammattilaisen kyydissä opit

 

Yleistä kursseista

Sport Anglers Finlandin kalastuskursseilla pääset kalastusopas Toni Pohjalaisen kyytiin jossa opit kerrasta oikeat tekniikat. Kurssit sopivat kaikentasoisille kalastajille aloittelijasta ammattilaiseen. Kursseilla kalusto ja välineet ovat huippuluokkaa. Jokainen kalastuskurssi toteutetaan asiakkaat ja olosuhteet huomiden huolellisesti ja turvallisesti. 

TÄSMÄJIGAUSKURSSI 3hlö

Sport Anglers Finlandin täsmäjigauskurssilla pääset kiinni tähän todelliseen isojen petokalojen kalastustekniikkaan. Tuhansien tuntien täsmäjigauskokemus ja huippukalusto antaa sinulle pohjat viedä ennätyskalojesi koot aivan uudelle tasolle. Kalastusopas Toni Pohjalainen järjestää kursseja keväästä syksyyn valmiiksi ilmoitetuilla ajankohdilla ja paikoilla. Voit myös tilata täsmäjigauskurssin haluamaasi kohteeseen sekä kysyä aikoja yksityisopetukseen 1 ja 2 hengelle.

 

KURSSIN SISÄLTÖ

Täsmäjigauskurssit jatkuvat tulevalla kaudella monipuolisemmin kuin ikinä. Uusia kohteita avataan ja kursseja pidetään keväästä syksyyn.

Tällä kurssilla opit kalastustekniikan jolla tavoitetaan heittokalastajien ulottumattomissa olevat välivesissä saalistavat järviemme suurimmat kuhat ja hauet.

 

  • Kaikki välineet ja varusteet
  • Lowrancen, Humminbirdin ja Garminin liveluotaus laitteet takaavat että vedenalainen maailma avautuu aivan uudella tavalla.
  • Retkieväät

HINTA: 250€/hlö (SIS.ALV 10%)

Täsmäjigauskurssi 4hlö

Jigikalastuskurssilla tutustutaan erilaisiin tekniikoihin mielenkiintoisilla vesistöillä koko avovesikauden ajan. Näillä kursseilla opit hyvät perusteet nostaa oma kalastuksesi aivan uudelle tasolle. Opit oikeat tekniikat ja niksit eri olosuhteisiin huippukalustolla ja välineillä. Kursseja pidetään ennalta ilmoittettuina ajankohtina sekä voit myös tilata kurssin haluamaasi kohteeseen. Riittää kun saavut paikalle, me hoidamme loput. Retkieväät kuuluvat hintaan.

 

HINTA: 220€/hlö (SIS.ALV 10%)

Lahjakortti

Tilaa lahjakortti emännälle, ystävälle tai vaikka eläkkeelle jäävälle työkaverille - sopii kaiken ikäisille kokemustasoon katsomatta.

Lahjakorttia voi hyödyntää mihin tahansa Sport Anglers Finland Oy:n palveluun. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta.

Kortti on valmistettu tyylikkäästä mustasta pahvista, pohjalla hohtaa tyylikäs topografia ja tekstit ovat kultafolioitu. Toimitetaan Sport Anglers tyyliin mustassa kirjekuoressa. Muista läheistäsi tyylikkäästi.

Lahjakortit voit tilata yleisellä yhteydenotto lomakkeella. Kerro, että olet kiinnostunut tilaamaan lahjakortin ja olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

FIND YOUR OWN BIG FISH STORY

TULEVAT KOHTEET

KARTOITAMME JATKUVASTI UUSIA KOHTEITA

Sport Anglers tietää että kalastaja tarvitsee toisinaan vaihtelua omaan kotijärveen, mutta tuntemattomaan on vaikea heittäytyä yksin. Kartoitamme jatkuvasti uusia tutkimattomia vesiä kaikkialta maailmasta. Reissuillamme on aina kohteeseen perehtynyt, Sport Anglersin oma kalastusopas Toni Pohjalainen joka auttaa sinua viemään kalastuksesi aivan uudelle tasolle.

Mikä on sinun unelmiesi kohde?

Kutkuttaako ajatus seikkailusta täysin eri mantereella? Löytyykö unelmien kohde kotinurkilta vai haluatko lähteä viikon mittaiselle seikkailulle Eurooppaan? Pakkaa kalastuskamat valmiiksi! Satamissa huhutaan jo, että Sport Anglers Finland on Espanjan ja kotimaan kohteiden lisäksi kasvattamassa opastettujen kohteiden määrää.

Mikäli olet jo käynyt kalastajien taivaassa, Suomessa tai ulkomailla – Muista merkitä meidät somessa reissukuvaasi tägillä #SAF tai #sportanglersfinland 

OTA YHTEYTTÄ

12 + 15 =

Yksityiset

Tekeekö mieli vesille? Niin meidänkin! Ota yhteyttä, aloitetaan yhdessä reissun suunnittelu.

 040 510 2246
  toni@sportanglers.fi

Yritykset

Yhteistyö, sponsorointi, yritysmatkat - Sinä päätät. Parhaiten asioita saa eteenpäin ottamalla yhteyttä.

 040 510 2246
  toni@sportanglers.fi

Sport Anglers Finland Oy

Y-tunnus 2958748-2

Sumatie 15
37630 Valkeakoski

  info@sportanglers.fi

Virallinen yhteistyökumppani

Pin It on Pinterest