fbpx
+358 40 510 2246 info@sportanglers.fi

Videot

Uusimmat videomme

 

Kuvina

Reissuja ja saaliita

 

SPORT ANGLERS FINLAND

MEDIA

Media osiossa pureudumme vinkkeihin, välineisiin ja reissuihimme maailmalla kuvien ja videoiden. Tarkoitus on, että voit ammentaa hyviä juttuja omaan tekemiseesi – Olit sitten konkari tai vasta jahtaamassa unelmien Big Fish Storyä. Uutta materiaalia tiputellaan teille minkä keritään, jotta pysyisit kartalla, kannattaa siis laittaa SAF seuraantaan uutiskirjeen lisäksi myös somessa.

Kilpakalastuksessa ansioitunut Sport Anglersin tiimi ei salaile mitään, vaan on uuden ajan toimija. Meidän tehtävämme on auttaa, opettaa ja opastaa sinua löytämään Your own big fish story. Urheilutermein sanoen, Sport Anglers Finland voi olla juuri se doping, mitä sinä tarvitset päästäksesi kalastuksessa täysin uudelle tasolle. Meidän tehtävämme on auttaa sinua matkallasi, oli lähtötasosi mikä tahansa. 

Järjestämme opastettuja kalastusmatkoja Suomessa ja Espanjassa, tulevaisuudessa kaikkialla maailmassa.

Videot

Videoissa pureudumme vinkkeihin, välineisiin ja reissuihimme maailmalla. Videoita kannattaa katsoa – Olit sitten konkari tai vasta jahtaamassa unelmien Big Fish Storyä.  Uutta materiaalia tehdään jatkuvasti. Luvassa on paljon lyhyitä tietoiskuja ja pidempiä reissuvideoita.

Suurhauen kalastus

Hauen kalastuksen välineet

Perchzilla lake

ELEKTRONIIKAN HYÖDYNTÄMINEN

Vierailla vesillä

Ahvenen heittojigaus

YRITYSVIDEOT

Sport Anglers Finland tarjoaa helpon ja kokonaisvaltaisen elämyksen yrityksellesi kalastusreissun muodossa. Hauskanpidon lisäksi tarjoamme helpon keinon antaa yrityksestäsi nuorekas ja luonnonläheinen kuva – Yritysreissumme voi halutessasi sisältää myös videokuvauksen.

Videokuvaus voidaan toteuttaa dokumenttityyppisenä muistona päivästä, mitä on mukava jakaa sosiaalisessa mediassa. Video voi olla myös pitkälle viety, käsikirjoitettu yrityksen mainosvideo. Yritysvideosi kuvataan aina rautaisten ja luovien ammattilaisten kanssa, niin, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen alusta loppuun. Yhteistyökumppanina toimii Sumomassive. Alla on kaksi esimerkkiä samasta reissusta.

YRITYSVIDEO

Muisto asiakkaille

FIND YOUR OWN BIG FISH STORY

OTA YHTEYTTÄ

12 + 13 =

Yksityiset

Tekeekö mieli vesille? Niin meidänkin! Ota yhteyttä, aloitetaan yhdessä reissun suunnittelu.

 040 510 2246
  toni@sportanglers.fi

Yritykset

Yhteistyö, sponsorointi, yritysmatkat - Sinä päätät. Parhaiten asioita saa eteenpäin ottamalla yhteyttä.

 040 510 2246
  toni@sportanglers.fi

Sport Anglers Finland Oy

Y-tunnus 2958748-2

Sumatie 15
37630 Valkeakoski

  info@sportanglers.fi

Virallinen yhteistyökumppani

Pin It on Pinterest